yakamozun güncesi: [MEDYA İNCELEMESİ] 120812 Dr Jin'in Genç Yıldızları,Park Min Young Ve Kim Jaejoong

12 Ağustos 2012 Pazar

[MEDYA İNCELEMESİ] 120812 Dr Jin'in Genç Yıldızları,Park Min Young Ve Kim Jaejoong





Kim Jaejoong Dr Jin dizisine Kim kyungtak olarak başladı ve diziden hayat bulan oyunculuk yeteneği ile izleyicilerden olumlu eleştiriler aldı.

Joseon hanedenlığının Andong klanından Kim Eungsoo,Kim kyungtak'ın babasıydı fakat onun gayrimeşru oğlu olduğundan dolayı onu ancak efendim diye çağırabiliyordu.İlk aşkı/nişanlısı Young Rae (Park Min Young) sevgisini kazanmada başarısız olan bir karakterdi.

Acıklı bir hikayesi olan ve ailesi tarafından harap olmuş ülkeyi reformize etmeyi isteyen ve en iyi arkadaşı Young Hwi (Jin Yihan) bile ona karşı olan talihsiz bir karakterdi.

Bu onun ilk tarihi dizisi olmasına rağmen,verdiği mücadeleli oyunculuk ile bu tarza da uyumlu olabileceğini gösterdi.Özellikle de,karaterin bir kadına karşı göstermiş olduğu içten bağlılık ile izleyicilerin güçlü desteğini aldı.

Dizi devam ederken,izleyiciler Kim Kyungtak'a bağlanmaya başladı.Karakterini sert konuştursa da ya da dıştan bakıldığında oldukça sert görünse de aslında içi yumuşak kalpliydi.Dizinin vurguladığı şeylerden birisi de;en iyi arkadaşına karşı kıllıç sallamak kaderi olduğundan dolayı akan gözyaşlarıydı.

Dr Jin ;JYJ lideri Kim Jaejoong'u bir aktör olarak kendini kanıtlayabilmesi için bir fırsat verdi.

20'lerinde genç yıldızları verdik, Park Min Young ve Kim Jaejoong gösterdikleri gayretten ve de 3 ay süren, Dr Jin 20 bölümde de  sıkı çalışmalarından  dolayı alkışı hakettiler.

(İlgisiz kısımlar çıkarılmıştır.)

Kaynak: Heraldbiz via Nate
Çeviri kaynağı: Shermin of JYJ3
Paylaşan: JYJ3

Çeviri :Yakamoz109 

İzinsiz kullanılamaz!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder