yakamozun güncesi: JYJ Saseng Haberini Yayan Medya Kuruluşuna 100 milyonluk Karşı Dava Açtı

2 Ağustos 2012 Perşembe

JYJ Saseng Haberini Yayan Medya Kuruluşuna 100 milyonluk Karşı Dava Açtı

JYJ bir medya kuruluşuna karşı 100 milyon değerinde tazminat davası açtı,ismini "D" olarak vereceğimiz bir medya kuruluşuna 1 Ağustos'ta Seoul Merkez Bölge Mahkemesinde dava açtı.

Hatılayacağınız üzere birkaç ay önce Mart ayında üyelerin öfkeli bir şekilde bağırdığını ve JYJ üyelerini sürekli takip eden sasenglere karşı küfür ettiklerini gösteren ses kasetleri piyasada yayılmıştı.

JYJ'in yasal temsilcileri bu kasetlerin yasadışı bir şekilde kaydedildiğine,ve bu kasetin ilgili tarafın rızası olmadan onları karalamak için yapıldığının ortada olduğuna ve bunun özel hayata saldırı olduğuna dikkat çekti.

JYJ'in yasal temsilcisi ayrıca şunları da ekledi; JYJ Mart ayında "D" medya kuruluşuna karşı dava açtıklarını açıkladı,her ne kadar iç tartışmalara neden olsa da,bu hukuk davasının emsal niteliğinde bir geçersiz kılma  davası olduğuna karar verildi.


Mart ayında bu ses dosyaları "D" medya kuruluşu tarafından piyasaya sürülmüştü ve bunu takip eden raporlarda JYJ üyelerinin sasenglere karşı küfür ettiklerini ve fiziksel darp yaptıklarını ileri sürmüştü.

Yayınlanan raporlar ve dosyalarda,kasıtlı olarak JYJ üyelerini bilinçli bir şekilde kötü göstermeye çalıştıkları için JYJ'in ajansı C-Jes tarafından ileri sürülmüştü.

Bazı hayranlar ,bu dava dosyası,bunun yanı sıra JYJ üyelerinin eski ajansı olan SM Entertainment ile devam eden davanın,Park Yoochun'un twitter hesabına kapatmasına neden olabileceğine dikkat çektiler.

Resmin Kaynağı: C-Jes Entertainment

Haberin kaynağı: enewsworld

Çeviri Yakamoz109

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder