yakamozun güncesi: Jaejoongie ve Bugüne Dair Olanlar

11 Temmuz 2012 Çarşamba

Jaejoongie ve Bugüne Dair Olanlar

Öncelikle bugün SM Entertainment JYJ karşı açtığı dava da tahkim kararı aldırmış,Bu ne demek derseniz kısa ca şöyle açıklayayım davalı taraflar bir türlü uzlaşamadığında bu dava da 3. bir kişinin (ki uzlaşmazlık davalarında kıdemli) konu hakkında hakemlik yapmasıdır.Ve bu kişinin illa hukuki kimliği olacak diye bir kaide de yok.Twitterda yazılanlardan çıkardığımşeye gelince bu tahkim kararı nihai karar niteliğinde olmuyormuş ve artı sm bu oyunu 2011 yılında da yapıp başarısız olmuştur. Peki neden bunu yapıyor,süreci uzatıp bunlar üzerinden para kazanmaya ,şarkıların isim haklarını elinde tutmaya devam etmek istiyor. SM de şunun bilincinde eninde sonunda bu davayı kaybedecek neden mi çünkü imzalatmış oldukları sözleşmeler insan haklarına aykırı ve daha bilmediğimiz ama konuşulan deliller var SM aleyhine yani bu sadece bir ayak oyunuydu. Umarım yaklaşmakta olan dava artık sondur. Umarım JYJ ve de benim prensim Kim Jaejoongie bir an evvel SM belasından kurtulur.


Gelelim Diğer olaylara JYJ Facebook sayfasında Dr Jin ait resimler yayınlanmış hem logolu hem de logosuzlarını buldum onları da paylaşacağım.Öncelikle logolu halleri:







(all pics cr: C-jes Entertainment)

Şimdi de logosuz fotograflara bakalım:







(all pics cr: C-jes Entertainment)

Ve gelelim iki adet muhteşem Dr Jin Kyungtak fotoğraflarına:

 (cr tagged)

Ve büyük haber Dr Jin OST Albümü için ön sipariş başladı.Nerden alabiliriz kısmına gelirsek yesasiadan ön sipariş edebiliriz : http://www.yesasia.com/global/dr-jin-ost-mbc-tv-drama/1031166845-0-0-0-en/info.html



Bugüne dair şimdilik gözüme çarpanlar bunlar gene birşeyler bulursam ekleyeceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder