yakamozun güncesi: [HABER] 120720 1,500 Japon Fan Bu Haftasonu Yapılacak Kim Jae Joong'un Dizisinin Fan Meetingi İçin Seoul'e Geliyor

20 Temmuz 2012 Cuma

[HABER] 120720 1,500 Japon Fan Bu Haftasonu Yapılacak Kim Jae Joong'un Dizisinin Fan Meetingi İçin Seoul'e Geliyor

 

[HABER] 120720 1,500 Japon Fan Bu Haftasonu Yapılacak Kim Jae Joong'un Dizisinin Fan Meetingi İçin Seoul'e Geliyor

 

Kore havaalanları ,Japonya'dan gelecek olan 1500 Kim Jaejoong fanından dolayı bu hafta sonu meşgul olacak.

22 Temmuz'da C-Jes Entertainment hem Kim Jaejoong hem de dizisi  Time Slip Dr. Jin adına bir fan meeting düzenleyecek.

Japonya'dan gelen 1500 fan bu haftasonu dizinin film setini ziyaret edecek ve Kim jaejoong'un da katılacağı fan meetingde yer alacaklar.

Binlerce fanın bir ay önce katıldığı JYJ Üyelik Haftasından sonra,Kim Jaejoongu görmeye gelen insan sayısı bir kez daha JYJ üyelerinin popülerliğini kanıtlıyor.

JYJ'ye yakın bir kaynak: "JYJ Japonya'daki promosyonlarının sona ermesinden bu yana,Japonya'daki JYJ hayranları sık sık JYJ görmek için Kore'yi ziyaret ediyor.

Ayrıca,JYJ üyelerinin dizileri ve müzikallerinin dünya çapında popülerlik kazanmasıyla,Japon hayranlara ilaveten Dünyanın bir çok kısmındaki hayran sık sık Kore'ye gelmektedir."dedi.

Buna ilaveten: " JYJ'in yurt dışından Kore'yi ziyaret eden hayranları,Kore kültüründe yer alan ve JYJ'in sevdiği yiyecekleri de deniyorlar.

JYJ sadece Kore'nin turizmine ve ekonomisine katkıda bulunuyor denilenemez ,ama Kore'deki müzikallerin kültürel içeriği sayesinde tanıtıyorlar ve Japonya'daki hayranlarının bununla tanışmasını sağlıyorlar." dedi.

Credit: CJeS (pic) ; enewsworld  |  Shared by PrinceJJ

Çeviren:Yakamoz109

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder