yakamozun güncesi: [INFO/ TRANS] 120714 MeliteHero'nun Öğle Yemeği Destek Projesi Part 1

17 Temmuz 2012 Salı

[INFO/ TRANS] 120714 MeliteHero'nun Öğle Yemeği Destek Projesi Part 1


Aşağıdaki yazı Melitehero’nun sitesinde yayınladığı Kim Jaejoong ve Dr Jin'nin ekibi için düzenlediği öğle yemeği projesinin özet çevirisidir,orijinal posta göz atmak isterseniz,BURAYA :

 
Merhabalar,Melitehero;
Sonunda Dr Jin’in set ekibini ve oyuncularını destek projemiz ile  kutlayabildik. 14 Temmuz Cumartesi günü, öğle yemeği, aperatiflerden  ve hediyelerden oluşan destek projemizi gönderdik. 

Özellikle de dizi setinde sıkı bir şekilde çalışan herkes için, öğle yemeğinde bir açık büfe yapmayı istedik.Ama açık büfe öğle yemeği için yeterli olmazdı…Bu nedenle de iki adet  bannersımız ile tüm bu lezzetli yemekleri sergiledik.





Photobucket

Bunlar bizim matbaada bastırdığımız özel KyungTak bannerslarımızdı.İkinci bannersımız Jaejoongumuzu teşvik etme amaçlı iken ilk bannersımız dizideki KyunTak'ın eğlenceli repliklerinden biriydi.

İlk Bannersımız: "Başkalarının söylediklerinin  bir önemi yok... Lütfen yemeğin tadına varın.Aktörlerim,ekibim"

İkicisi Bannersımız: "Kyungtak,iki kez ateş et!
(Işık hızı gibi sürede bu bannerslarımızı tasarlamada yardım eden tasarımcılara teşekkür etmek istiyoruz.Bu kişiler aynı zamanda pirinç bağış projemizde bize yardım edenlerdir.)


Photobucket

Dışarda düzenlemek yerine kapalı bir mekanda öğle yemeği açık büfenin daha rahat olacağını düşündük.Bu öğle yemeği için, bir restoran hissini sağlayabilmeyi istedik.

Şimdi hazırlamış olduğumuz lezzetli yemekleri gözler önünü serme zamanı.
Lütfen hepsini görmek için aşağı doğru ilerleyin.

Lezzetli bir öğle yemeği oldu!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Öğle Yemeğindekiler (sırayla): Sebzeli tatlı ve ekşi domuz eti;Brokoli ve Karides Salatası;Geleneksel Bitkisel Çeşnili Dana Pirzolası;Terbiyeli Baharatlı Vatoz Balığı;Takoyakki Soslu Dilimlenmiş Ahtopot;Sebzeli kızarmış Pilav;Dilimlenmiş Sosisler Eşiliğinde Kavrulmuş Sebzeler;Çeşitli Kızartılmış Pankekler;Kimchi;Izgara Dana Eti;Çeşirli Sushiler;Kaparili Somon Füme;Kokteyl Soslu Karides;Salsa ve Rendelenmiş Peynirle Pişirilen Peynir Soslu Yeşil Midyeler;Sushi Rolls;Şarapta Terbiyelenmiş Füme Hindi,Baharatlı İri Pirinç Keki;Sığır Eti ve Mantar ile Yapılan Mung Fasulyeli Eriştesi;İnce Dilimlenmiş Hardal Soslu Denizanası;Kızarmış Mantarlar.

(T/N: Hazırlanan birçok yemek Kore Saraylarında yenilen geleneksel yemeklerdendir.)

Çok zarif görünüyorlar~~~~~ +_+
Gerçekten iyi görünüyorlar değil mi? Ama biz daha bitirmedik!
Hala son olarak bahsedeceğimiz tatlı ve içecekler kısmı var.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tatlılar ve İçecekler (sırayla): Kabak;Sebzeler;Tatlı Pirinç Mantısı;Taze Meyve Tabakları;Tatlı Yapışkan Pirinç Keki;Kek Parçaları;Geleneksel Meyveli Punch(şurup);Çeşitli Soğuk İçecekler.

Ayrıca aktörlerin ve set ekibinin film çekimleri esnasında kullnabilecekleri Granola bar,çerezler ve şekerler gibi çeşitli atıştırmalıklarda hazırladık.

Biz bunları MeliteHero KyungTak çıkartmalı bireysel torbalara hepsini yerleştirdik.
Bu şekilde kullanımı kolay olsun diye.

Ayrıca meyve ve içecek kutularını buzla dolu kutulara yerleştirdik.
Yazın serin herşey iyidir!

 Meyve, özellikle serinlemek amacıyla yenen iyi bir şeydir.

 Yiyeceklerin ve içeceklerin yanı sıra,set ekibinin yorgun ayaklarını dinlendirebilecek,ağrı giderici pedleri de paketledik.


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Kaynak:Melitehero
İng çeviri ve özeti:  Yule @ PrinceJJ
Paylaşan:PrinceJJ
Türçe çeviri: Yakamoz109

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder