yakamozun güncesi: Jaejoong'a Dair Bugün Olan Tatsız Olay

21 Temmuz 2012 Cumartesi

Jaejoong'a Dair Bugün Olan Tatsız Olay

Jaejoong Jackal filminin çekimleri yapılırken çekim yapılan binanın 5. katından 3 katına düşmüş.

Ve söylentiye göre zemin üzerinde hava yastığı yokmuş.İki çekim ekibi ne yazık ki Jaejoongun bağlı olduğu telleri tutamamışlarBirkaç dakika hareketsiz yattıktan sonra gülümseyerek ayağa kalkmış,ki bunu etrafındakileri rahatlatmak için yaptığı ortada ....Ve söylenenlere göre ayağa kalktığında normal ve yürüşünde  bir sorun yokmuş.Hastaneye gitmiş.masaj yapılmış ve basit bir tıbbi bakım almış (cr: @cheerysue)

Bu olay esnasında bacağı yaralanmış,buna rağmen Jaejoong çekimlere devam etmiş ve bu sahne 5 yada 6 kez tekrarlanmış (cr @cheshire0515)

Gelelim diğer duyumlara öncelikle bu olayın ilk çıkış noktası ablasının tweeti ki daha sonra bu tweeti hemen sildi.

"Çevirisi: Bugün Jjoongie'yi ziyarete gittim ama... Jjgoongie ah... kötü yaralanmadın değil mi? Çok endişelendim.... huu..."

eng trans cr: @neonoenjena[TRANS]T_T Today I was to meet up with Jjoongie but... Jjoongie ah.... you are not hurt badly right?? I'm worried..... huuu.... (T/N: This tweet has been deleted & mentioned as wrongly sent) RT@Shie486 ㅠㅠ 오늘..쭝이를만나기로했는데... 쭝이야....많이다친건아니지?? 누나걱정된데.........

Sonrasında bir diğer arkadaşın açıkladıklarına geçersek ki haklı olma ihtimali de hiç yok değil


Dediklerine bakarsak: "ortada bir yanlış anlaşılma olabilir,Çünkü kore'deki hiçbir fan sitesinde kazaya dair hiçbir haber çıkmamış ki ( şu var hadi en azından bir kişi de olsa duyardı twitterda da koreli fanların haberi yoktu.)
eğer doğru olsaydı hem sitelerin haberi olurdu hem de haberler de yer alırdı (ki bu da doğru saçını bile haber yapan siteler bunu da haliyle haber ederdi.)
Ayrıca film çekimlerinde ciddi tehlikeli sahneler olunduğunda öcelikle ekipman kontrol edilir demiş.
Düştüğünde duyulan ses içinde çoğu film sahnesinde efekt olarak ses verilir "demiş.
kaynak:@theyoungestmin  


 Şimdi kısmen haklılık payı var ama benim kafamı karıştıran şey neden ablası bu tweeti sildi kısmı.
Bence bu kaza oldu tabi abartıldığı gibi travmatik değil.Ki bunu abartan kızın yazdıklarını buraya eklemedim bile ... amacı sadece meşhur olmak ... gelelim neden duyurulmak istenmedi çünkü yarın parası ödenen bir fan meeting var Jaejoong kimseyi şoklamak ya da üzmek istemedi ,çünkü onlar sırf  2 saat için 3000 küsur dolar ödemişlerdi ama weibo ahalisi bunu duyurdu onlardan birşey kaçmaz çünkü.
Gene güncellerim birşey duyarsam...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder