yakamozun güncesi: [HABER] 120727 JYJ’den Jae Joong , “Yaşamak için neden bulurken zorlandığı için Kyung Tak adına kötü Hissettim” dedi

27 Temmuz 2012 Cuma

[HABER] 120727 JYJ’den Jae Joong , “Yaşamak için neden bulurken zorlandığı için Kyung Tak adına kötü Hissettim” dedi



MBC'nin TV Dr Jin adlı dizide Kim Jaejoong tarafından canlandırılan Kim Kyung Tak'ın yaşama sebebi nedir?

O bir cariyenin çocuğu olmasına rağmen,babası Kim Byung Hee (Kim Eung Soo tarafından canlandırılan) ve onun ailesi asillerdir.En iyi arkadaşı ve 20 yıldan daha fazla sevdiği aşkıyla mutlu yaşayabilmek adına uğraşmaktadır.


Ancak,babası onu kullanıyor,sevdiği Young Rae ( Park Min Young tarafından canlandırılan) de onu sevmiyor ve tek arkadaşı Young Hwi (Jin Yi Han tarafından canlandırılan) de gizli bir örgütün lideri olarak ona  ihanet ediyor.

16. bölümde,karşı karşıya kaldığı üzücü durumların üstesinden gelemeyip ,Kim Kyung Tak kendini öldürmeye kalktı, am Young Rae sayesinde başarısız oldu.Bundan sonra da merhametsiz biri oldu.17.ve 18. bölümlerde ,babası ve Lee Ha Eung (Lee Bum Soo tarafından canlandırılan) arasında babasına yardım etmek için çift taraflı ajan oldu.

Kendini öldürmek için başarısız olduğunda Kyung Tak Young Rae'ye :" Yaşamam için bir neden söyle." dedi. Görülüyor ki,o bu soruya bir cevap buldu.Şimdilik babasının tarafını seçti.Herşeyini kaybetmiş gibi hissediyor,ama yaşamak için bir neden olarak babasını seçtiği anlaşılıyor ve babasının gizli silahı oldu ki bunu sadece babası biliyor.

İzleyicilerin tepkileri şöyleydi: "Yaşamak için bu şekilde bir yolu seçtiği için Kim Kyung Tak için kötü hissediyorum.", "Kim Kyung Tak'ı kullanan tüm insanlardan nefret ediyorum!" ve de "Yazarın niyeti ne ?".

Jae Joong: "Aslında Kyung Tak yaşamak adına ne varsa kaybetti.Çünkü gidecek yeri yoktu,açgözlü köpek olarak onu çağıran babasını yaşamak için neden olarak gördü.Onun için çok üzgün hissediyorum."dedi.

Dr Jin 4 bölümü kaldı.Kim Byung Hee ve Lee Ha Eung arasında önemli rol oynayan KyungTak'ın olanları sona erdirecek nihai kararı birçok izleyicinin merak ettiği şeydir.



Kaynak: TV Report ; enkorea | Paylaşan: PrinceJJ

Çeviren Yakamoz109

 NOT: İznim dışında alıntı yapılamaz,paylaşılamaz ve de esinlenemez !! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder