yakamozun güncesi: Jaejoongie Twitter'da Gene Tweetleri Silmek Ve Arkadaşlarını Unfollow Yapmak Zorunda Kaldı...

19 Eylül 2012 Çarşamba

Jaejoongie Twitter'da Gene Tweetleri Silmek Ve Arkadaşlarını Unfollow Yapmak Zorunda Kaldı...




O gün ne demiştim Fan olmak ya da Fan olamamak da ... Bu sevgi değil diye bunun gibilerin yaptıklarının işte sonucu gene tweetlerini sildi,arkadaşlarını unfollow yaptı. Neden mi gerizekalı couple shippers dediğimiz namı değer kendilerini yunjae olarak gören hastalıklı kişiler yüzünden.Ne zaman Jaejoongie arkadaşlarıyla fotoğraf çekinse ya da yazışsa Jaejoongie'ye ya da arkadaşlarına aptalca şeyler yaptılar. (Jaejoongie'ye anne onların değimiyle omma ,u know'a da baba gene onların değimiyle appa diyerek) omma babamızı aldatma tweetleri attılar Jaejoongie'ye ya da arkadaşlarına nefret içerikli bu tip gerizekalıca tweetler atarak rahatsız ettiler.Önce LeeU yargılandı bunlar tarafından en sonda KimTang yaralandı hatta adam yayınladığı beraber çekindikleri fotoğrafı sildi hemen bunun sonucunda.

O gün buraya sahte nickle gelip (O yazının kahramanı işte) işte ünlülerin hayatı olmaz da ,onlar bunu kabul etmek zorunda demişti.Ki bu yazıdaki şahıs da yunjaeyi destekliyordu.

Şimdi soruyorum sizce bu adamlar sırf hayallerini gerçekleştirmek adına ünlü oldular diye bu kadar ağır bedeller ödemek zorunda mı diye...

Ne yani insan değiller mi ... sevemezler mi yemez içmez ya da üzülemezler mi...

Arkadaşları olamaz mı... Bunlar uzaylı mı ... Sen böyle bir hayat yaşamak ister misin ... ya da ...ona yaptığın gibi hakaret edilmek ya da arkadaşlarının sırf senle poz çektirdi diye senin yüzünden nefret mesajı almalarını ister misin diye???

Sakın ben öyle severim,hakarette ederim arkadaşı da özel hayatı da olamazcılar buna yorum bile bırakmasın yayınlamayacağım.

Cidden bu tarz düşünenleri anlamıyorum ve de anlayamacağım...

Allah hepsini ıslah etsin....

5 yorum:

  1. bunları okudukça gerçekten sinirleniyorum. onlar sadece kendilerini değil tüm türk halkını temsil ettiklerinin farkında değil mi acaba?

    YanıtlaSil
  2. ne yazıkki değiller meliscim ve yaptıklarının doğru bir şey olduğunu düşünecek kapasitedeler ne yazık ki....

    YanıtlaSil
  3. O idol yapamaz yada onun hayranıyım yapamaz.Bu düşüncede olan insanları toplayıp bir yere falakaya yatırasım geliyor. Neden yapamaz dediğim zaman "o idol"den farklı bir cevap istiyorum ama alamıyorum ne yazık ki!

    Evet onlar idol!İdol olmaları ne yazak ki insan oldukları gerçeğini değiştirmiyor.Bir JYJ hayranı olmadığım halde o insanların ne kadar kırılgan olduklarını , ne kadar hassas olduklarını biliyorum. Bunu ben biliyorsam fanım diyen kişinin bilmeme ihtimali bile yok. Nasıl bu kadar pervasız bu kadar bencilce davranabiliyorlar?!


    Geçen ki yazdığın yazıda belirtmiştim sevgiyi göstermenin farklı yolları vardır.Kimisi severken hırpalar kimisi sakince sever diye.Hala o düşüncemin arkasında olduğumu belirtiyim önce ama yukarıda bahsettiğin şey sevgi değil.Bu sadece bencilce duyguyla yapılan sahiplenme.Saçma duygularla yapılan salakça bir hareket.

    Yalnız anlayamadığım geçen olayda bahsi geçen arkadaş mı yazmış yine bir şeyler ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazıkki hırpalama kısmına ben katılmıyorum bu konudaki fikrim bu.Ama şu var anladığım kadarıyla çoğu kişi ne yazık ki "hırpalayarak" sevmek istiyor.ve bu noktada ipin ucunu kaçırınca da olan oluyor.Örnek Jang Geun suk fanı değilim ama Çinde yaşadıklarını okuyunca cidden ölmediği ve ucuz atlattığı için hem sevindim hem de yaşadığı korkuyu düşününce üzüldüm sözüm ona oradaki fanlarda adamı sevdikleri için yaptıklarını savunmuşlardı o da ayrı bir konu... Geri kalan yazdıklarına katılıyorum.Bu arada o şahıs yeniden yaptı demedim sadece onun gibi Yunjae destekçileri bu adama bunu yaptırdı.Arkadaşlarını korumak adına onları unfollow yaptı ve onlarla olan yazışmalarını silmek zorunda kaldı.Bu sadece buzdağının görünen ucu daha neler yaşıyor ya da neler yapmak zorunda kalıyor bilmiyoruz...
      Ama şunu kabul edemiyorum nasıl sevdiğin bir idole ya da gruba saygı duyamazsın Tamam onun arkadaşlarını ya da sevgililerini sevmek zorunda değilsin ama bu o idolün ya da grubun yaşam alanı bunu en azından da olsa saygı duymak zorundasın. Nefret sevgi getirmez bunu anlayamıyorlar ne yazıkki...

      Sil
  4. yakamoz, bu yunjae shipperlarına ben de çok sinir oluyorum. nasıl bir kafada yaşıyorlar, anlamak zor. jaejoongie ne yapsa, her şeyini, en ayrıntısına kadar yunjae'ye bağlayan ; zeka yoksunu bunlar. hayır tweetlerini bu zekasızlar yüzündendüzenlemek zorunda kaldı ama halen anlmıyorlar. neymiş : yunho'nun houşna gitmemiş de silmiş bu fotoğrafları vs. vs..

    Allah ıslah etsin ya.

    YanıtlaSil