yakamozun güncesi: Taze Bittiler 3

4 Mayıs 2012 Cuma

Taze Bittiler 3

Yine bir bitenler yazısıyla karşı karşıyayız. Ne yazık ki bu ayda renkli kozmetik ürünü bitiremedim ama işin en güzel yanı stokladığım onca şeye veda ettim.Tam tamına 24 ürün bitirdim. Gene gruplayarak gidip tek tek açıklayayım neler olduğunu…


Öncelikle ilk biten grup:

          1)Elseve Colo-Vive  Renk Koruyucu Şampuan: Öncelikle bu şampuandan daha 2 adet  stoğum bulunmakta… Watsonsdaki bir kampanyadan alıp stoklamıştım.Uzun zaman boyunca arada başka şampuanları da denesemde hep bu markayı kullandım.Peki vaad ettiğini yerine getiriyor mu? Tabii ki de hayır ama gene de hep bunu alıyorum.Ama bu sefer stokladığım 2 adet şampuanda bitirince yeni bir markayı deneyeceğim.
         2)Avon Advance Techniques Colour Protection  Serum: 3 adetten kalan buydu sırf bitsin diye kullandım özel bir etkisi yok ne yazık ki.
       3) Avon Advance Techniques Curl Shaping Mousse: Bukleleri şekillendiren bir köpük ne yazık ki benim saçımda ağırlık yaptığı için kullandığım gün saçımı yıkamak zorunda bırakan bir üründü.Saçımda inanılmaz bir ağırlık yaptı.



4) Avon Care Glycerine Hand&Nail  Cream: Geçen aylarda kullanıp memnun kalmadığım stoğumda olduğu için kullanmak zorunda kaldığım bir üründü kurtuldum en sonunda.
5) Avon Planet Spa Afrian Shea Butter Hand&Cuticle Cream: Bir ümitle aldığım eldiveniyle kullanımı olan ama vaad ettiğini yerine getirmeyen bir üründü.Kurtuldum.
6) Avon Foot Works Triple Duty Cream:3 fonksiyonlu bir krem olup beğendiğim bir üründü,kampanyaya denk gelirse ve hala satıştaysa alabilirim.
7) Avon Senses Tropics Shower Gel: Sevmiştim ama bir müddet sonra kokusundan bıktım zorla bitirdim.
8) Avon Solutions Body Cellu-Sculpt:  Avonun selülit kremi olup bir halta yaramayan bir kremdi en sonunda avon selülit kremi stoğum bitmek üzere …



9) Medi Safe Makyaj Temizleme Pedi
10)Oriflame  Feminelle Genital  Bölge Temizleme Mendilleri: Malum 24 saatin uzun bölümü dışarıda olduğumdan kullandığım bir ürün sevdim yenilenecek.
11) Duru Gourmet Sıvı Sabun (mangolu dondurma aromalı): Mango kokusunu sevdiğim için aldım beğenerek kullandım yenilenecek.
12)Watsons Active Oral Care (cool mint) :yumuşak bir aroması var, sert olanları pek tercih etmiyorum.Yenilenecek.
13)Migros Islak mendil:Her daim kullandığım işe yarar (çok işlevli) mendillerdir kendileri…


14) Avon Treselle Seduction: Treselle çeşitlerini çok seviyorum bu tam kış kokusuydu en sonunda bitti.

15)Avon Simple Elements Meadow Dew: Çanta boyu bir ürün olduğu ve arkadaşım önerdiği için almıştım ama kokusuyla ne yazıkki uyuşamadık...

16)Lolita (Lempicka ve Femnicka testerları) Limango Box'dan çıkan ürünlerdi çok merak ettiğim kokuydu ama bana her ikisi de ağır geldi.

17) Fa Deodorant Sport:Geçen ay hediyesi olan kolonyayı bu ayda kendisini bitirdim en sonunda.Bu sefet deodaorant almadım roll on deniyorum bakalım.


18) Oriflame Swedish Spa Exfoliating Body Scrub: Severek kullandım,yenilenmeyecek çünkü başka markaları denemek istiyorum.

19)Avon Ungaro eyeliner: Kurumuş unuttuğum bir ürün direkt çöpe.

20)Clinomyn Diş Macunu: Sigara içen biri olduğum için deneyeyim dedim ama tabi mucize yaratmadı.

21)Activar Eye Cream: Kokusunu sevmedim ama nemlendirme özelliği güzeldi,göz altlarımda morlukları geçirdi mi? Hayıııııııııııııııııııır (lila kutudan çıkmıştı)

22) Caudalie Yüz Temizleme Sütü: Beğenmedim evet organik ama bioderma H20 yerine hiçbir ürün geçemez benim için.

23)Oriflame Ecollagen Whitening Intensive Mask: Adında beyazlatma lafı geçse de bende bu etkiyi yaratmadı çillerim olduğu gibi duruyor

24)Murad Exfoliating Cleanser: Gerçekten beğendim ama çok da süper değil neyi beğendim 30 mllik bir ürün bana aylarca yetti ki her dephto maskeden önce bunu kullanmama rağmen.

Not:Öncelikle fotograftaki tarih ayarım kafayı yediği için ne yazıkki bugün çekmem rağmen 13 martı gösteriyor şaşırmayın üzgünüm.

Ve de sıklıkla avon kullanıp bir de beğenmiyorsun derseniz o kadar avon stoğu yapmışım ki en sonunda bu stoğu bitirmek üzereyim bilginize...

En sonunda biten ürünler çöpe gidecek umarım diğer aylarda şu renkli kozmetik bitirebilenlerden olurum bende :)

Gelelim durumlara bu aralar canım sıkkın çalışamıyorum bu yılda ne yazıkki geçti öylece ne yazıkki geçen sene feci çalışıp havamı aldığım için bu sene sadece sınava girenlerden biri olacağım ahh kahretsin neyse morali yeteri kadar bozdum bugünlük bu kadar göüşmek üzere ...

2 yorum:

  1. öncelikle sizi severek takip ediorum,bunu belirteyim.(gizli gizli ama nolur kusura bakmayın)face ya da twitter kullanmıorum özel meselelerden dolayı.RTP için viki de çeviri yapıorum kullanıcı ismim "parkyoo"."fake" falan değilim sakın yanlış anlamayın sadece yardımcı olmak isterim.belki biliorsunuzdur ultrasurf programını indirip vikiyi açmadan aktive ederseniz sorunsuz izleyebilirsiniz videoları.ben vikide yardım amaçlı çeviriorum ingilizcesi olmayanlar beklemek zorunda kalmasın die genelde cuma aksam olmadan iki bölüm de bitmiş oluor.Jaejoongun yeni dizisinde de yapcam inş.Bu arada oyle sizin gibi yıllardır JYJ fanı değilim.2011 sonunda tanıdım bu muhteşem grubu ama ne yalan söyliyim gönülden bağlandım.Çok uzattım kusura bakmayın vikide hesabınız varsa mesaj atabilirsiniz çok mutlu olurum.Kendinize iyi bakın.İyi seyirler bu arada sizin ve takımınızın sıkı takipçisiyim Koreye gidemeyişinize de çok üzüldüm.Daha fazla uzatmadan herşey gönlünüzce olsun diorum iyi günler...

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler iyi dilekleriniz için size vikiden mesajda yolladım umarım herşey gönlümüzce olur

    YanıtlaSil