yakamozun güncesi: Kasım 2012

28 Kasım 2012 Çarşamba

İlk GittiGidiyor Alışverişim~~MUA 12 Shade Undressed-Dupe Urban Naked



Önceden beri çekindiğim şeyi gene bloggerlar sayesinde aştım Gittigidiyor benim için pekde inandırıcı olmayan bir siteydi.Korkularım vardı yazılanlar sayesinde aştım ve Dbms'ten alış veriş yapabildim.Zaten profilinden görüldüğü üzere aldığı memnuniyet oranı %100 bu iyi bir şey açıkcası ne sorduysam yanıtladı. Hemencecikte ürünüm elime ulaştı. Kargo fiyatı 6.5 tl çok da pahalı değil benim için yurtdışından aldıklarıma en az 20 dolar ödemiş olan bana göre....

Mua paleti Urban Naked palete çok benzettikleri için,Naked paletinde 119 tl olmasından dolayı bunu görür görmez hemen aldım renkleri güzel beğendim. Açıkcası evet saçma bir fan goods setine burda etse etse en fazla 30 tl olacak bir şeye ben 62 usd ödemiş ben evet makyaj malzemelerine para vermeye kıyamıyorum.Aslında saçma biliyorum ama yapamıyorum işte bir şey alacaksam mutlaka indirimi beklerim öyle çıkmış gideyim hemen alayım modunda değilim.Neyse aldığım ürün şu , swatch yapmadım çünkü yüze sürülmesi gereken makyaj malzemelerini koluna süren bloggerlara sayarken aynısını benim yapmam saçma olurdu. Artı rahatlıkla bulabilirsiniz.Bu işe neden gıcığım o far paleti göz için kol için değil ya da ruj. Madem medeni cesaretiniz yok neden makyaj blogu açıyorsunuz ki bunu anlayamıyorum...(Bu arada benim blogum bana dair ne varsa anlattığım bir yer.Sadece  makyaj blogu değilim yanlış anlaşılmasın.)Açıkcası zaten makyaj bloglarından birkaçı dışında diğerlerini hiç ama hiç samimi bulmuyorum... Neyse gelen ürünüm şu:








Bazı renkleri cidden naked paletle aynı olsa da açıkcası birebir yakalayamamışlarda anladığım kadarıyla...

Hem uygun ve de kaliteli bir palet arayışındaysanız tavsiye ederim,fiyatı: 27.6 tl idi.

Dbms tekrardan teşekkür ederim.

26 Kasım 2012 Pazartesi

Beklediğim Gratis İndirimi ~~Garip Bir Gün...



   Ne zamandır beklediğim Gratis indirimi haberini makyaj bloglarında görür görmez burda yeni açılan mağazaya koştum. Amacımda The  Balm vardı.İçeri girer girmez The Balm bölümünün MAĞAZA ÇALIŞANLARI tarafından talan edildiğini gördüm. Zaten 3 -5 örnek getirilen ne varsa kapmışlardı.Tamam alsınlar ama bu indirim müşteriler için değil miydi? Müşteri hizmetlerini aradım ve olayı bildirdim.Sonrasında da çok istediğim The Balm Jovi Paleti aldım ama Hot mama allığı alamadım. Burdan Gratis Mağazalarına sesleniyorum.Madem indirim yapıyorsunuz eğer bu indirim bizim için değilse lütfen bunu bize bildirin o kadar yolu tepip sinir olmuş şekilde geri dönmeyelim.İskenderun AVM'deki Gratisten bu konuda ŞİKAYETCİYİM. Neyse bana lütfedip paleti verdiklerinden sonra. Arkadaşımın duyduğuna göre AVM deki diğer elemanlar aldı biz almadık demişler ki The Balm reyonunu abartmıyorum talan eden çalışanlardı hatta o kadar heyecanlanmışlardı ki müşteri olan ben,arkadaşım ve bir bayan daha (ki saat 13 de oradaydım) başka kimsecikler yoktu. Bizimle ilgilenmemekten başka her şeyi yaptılar. Bu konuda cidden şikayetci oldum ve müşteri hizmetlerini 2 kez aradım ki onların önünde aradım.Bu kadar iğrençlik görmedim hayatımda...

Neyse aldıklarıma bakarsak daha doğrusu alabildiklerime ....



Essence'den aldıklarıma gelirsek anlamadığım şey Essence'de indirim yok dediler bu doğru mu bilemeyeceğim....



Pudranın fiyatı 9.95 tl idi Oysaki Gratis indirimi için ojeler hariç her türlü kozmetik değil miydi? Bunu da anlayamadım. Ne bu pudra da ne de fırçalarda indirim vardı.

Diğer aldıklarıma bakarsak :



Bu arada Gratis şikayetime ek olarak The Balm ürünleri testerların dışındaki her ne varsa parmaklanmıştı....

Neyse bunlardı aldıklarım umarım memnun kalırım.

12 Kasım 2012 Pazartesi

Flormar-Watsons-Avon-Gratis Alışverişi



İnsanın canı sıkkın olunca alışverişi yapıyor ve durmuyor ... Şu aralar biraz canım sıkkın,yapmak istediklerim var ve ne olacak bilmiyorum,işallah yakın zamanda bu muallakta olan şeylerden kurtulurum.

Neyse aldıklarıma geçeyim bu arada blogta benim sevdiklerime dair her şeyi bulabilirsiniz.Ben kozmetiği sevdiğim gibi aynı zamanda bir kpop grubu olan JYJ özellikle de Jaejoongu severim ona dair şeyler bulabileceğiniz gibi yaşadıklarımdan da bir şeyler olabilir.


İlk olarak Japonyadan gelen Jaejoong&Jiji yastığım,Dr Jin DVD'im ve de Penzal Q postakartım Mayu chan sağolasun bunları yollamıştı ama daha girmemişim neyse bunu da yayınlayayım.



9 Kasım 2012 Cuma

Yine yine Alışveriş




Bu seferde cilt bakımı ve saç bakımı alışverişi yaptım.Aslında ne zamandır almak istediğim ürünlerdi,ama hep erteledim.Onlineeczanem.com daki %10 luk indirimle bioderma sebium serisine giriş yaptım.Aslında Bioderma'nın gözenek küçültücü kremini alacaktım.Sırf renkli nemlendirici matlaştırıcı olsun diye bunu aldım.Aslında Bioderma çok övülen bir dermokozmetik markası ama bu iki ürünü de ilk kez deneyeceğim.

 Not: Tarih ayarım gene kafayı yemiş kusura bakmayın.


Aldıklarıma bakalım:



Bioderma Sebium Gel moussant'tan başlarsak cildim çok problemli bir cilt değil,karma yapıya sahibim.

Yağlanma problemim var.Bununla ilgili çok yorum okudum,umarım bana da iyi gelir.Deneyip göreceğiz.

6 Kasım 2012 Salı

Kim Jaejoong Endonezya Fan Meetingine Ekip Olarak Çicek Yolladık



En sonunda bu projemizde başarıyla sonuçlandı. Ve başardık uzun uğraşlar ki cidden mail beklemek almak iletişim kurmadaki yavaşlıkları delirtsede sağolsunlar bizim dileğimizi yerine getirmişler

İlk olarak çiçeğe iliştirilen kartımızın dizaynı:



Sonrasında SH_ENTIndonesia Facebook sayfasında fanların projelerini yayınlayınca amanın bu bizim çicek diyip bodoslama atlayıp ,yakaladığım  resim:




Ve sonrasında SH_ENTIndonesia bize mail olarak yolladığı resim



Ve onların bize aktardığı kadarıyla çiceklerimiz zamanında gelmiş ve Jaejoongie çiceğimizi görmüş.

Çok mutlu olduk bizden çok uzakta olsa da ona ulaşmaya çalıştık hakkımızda hayırlısı

Bütün JYJCPCTeam arkadaşlarıma teşekkür ederim .

Bu arada ülkemizdeki JYJ sayfası bunu göstermemek için JYJ3 teki haberi yayınlamadı burdan da kaynağı görebilirsiniz: Tıklayın

Bu sayfadaki haberde bir sürü fan projesini de göreceksiniz yani sadece bizimkisi yok orda bunu algılama şeklim açık ve net ama içimde kalsın gerek yok zaten ortada bunun altındaki nedenler ...

Biz ekip olarak o gün dediğim gibi JYJ desteklemeye elimizden ne gelirse  onu yapmaya devam edeceğiz 

Amacımız belli kendimizi göstermek ya da yurtdışındaki fanlara bir şeyler göstermek değil.

Amacımız bu adamların ülkemize gelmesi ve bizim de diğer asya fanlar gibi bu adamlara dair bireysel anılarımızın olması.

Sağlıcakla kalın...

NOT Bu dizayn ilk olarak Junsuya yolladığımız çicekte kullanmıştık burda ülkemizi hatırlatsın diye kullandık