yakamozun güncesi: Eylül 2012

30 Eylül 2012 Pazar

Yeni Alınanlar...



Gene karışık alış veriş çılgınlığım.12 saat ders anlattıktan sonra ver elini AVM ve deli gibi alışveriş sonrasında Ramizde soslu tavuk keyfi ve çıldırtan sıcakta eve dönüş çilesi.İşte kısa özeti bu.Bakalım neler almışım...Bu arada hala makine ayarlarımı yapmadığımdan abuk tarihten dolayı kusura bakmayın.


Mudo Sağolsun bölümümüz:
Bu makineyi ne zamandır alıcaktım ama AVM  ters tarafta olduğundan alamadım.En sonunda bugüne kısmetmiş.Şuan demlenmiş kahvemi içiyorum bulursanız filtre kahve keyfinizi 2 katına çıkarabilirsiniz derim.ne kadara mı aldım 15.90 tl.

28 Eylül 2012 Cuma

Jaejoongie-Koleksiyonuma Yeni Girenler ^^




Öncelikle bu postu daha önceden hazırlamam lazımdı aslında bunlar evime gireli yaklaşık 1 ya da 1,5 hafta oldu.Evet Gümrük yedim ama 8 tl kadar olsun aldım hiç pişman değilim valla.Biliyorum annem ve çevremdekilere göre altı üstü bir fotoğraf albümüne totalde(gönderim ücreti de dahil) 120 usd vermek zırdelilik ama bunu almalıydım eğer yolunuz koreye düşerse ya da koreli bir arkadaşınız varsa ebaydan daha ucuza alabilirsiniz.Şimdiki hedefim StudioJJ ve Cong'un hazırladığı Jaejoong'un fotoğraf albümleri onları artık İŞALLAH Kore'de alıcam.Neyse bu arada fotoğraf üstündeki tarihler çok eski sebep makinemin ayarlarını yapmamam tamamen üşengeçlik işte....Sonrasında A moment's photobook vol 1+3hree olayına ise totalde 120 usd bayıldım ama en azından 2 şeye bu kadar bayılmış oldum.

Önce size Jaejoong'un dillere destan İntermodulation Fotoğraf Albümünü tanıtacağım ve Mahalo ile kıyaslayacağım.Neden mahalonun kalitesiz olduğunu söylediğimizi anlarsınız.

Başlayalım ^^

Öncelikle Fotoğraf Albümünün yanında çantada geldi ama poster ne yazıkki yoktu.(satıcıda yoktu şahsi fikrim cingöz onu ayrı satmıştır.) Aynen aşağıdaki gibi geldi.


25 Eylül 2012 Salı

Download Reply 1997 16. Bölüm Türkçe Altyazılı





En sonunda kendim için başladığım projeyi tamamladığım için artık içim rahat.Öncelikle harf hatalarımdan dolayı sizlerden özür dilerim umarım hızlı olsun diye dikkatli kontrol etmediğim için olduğundan dolayı affedersiniz.

Bu diziyi çok sevdim feci heyecan yaptırdı gerçekten tadı damağımda kaldı yeri geldi çevirirken Shi Won'a saydırdım.Özellikle de o abi ile çıkıyormuş gibi yapmasından dolayı,yeri geldi çevirirken ağladım.Evet cidden ağladım garip ama gerçek...İzleyerek çevirdiğim için yeri geldi burda ne denmeli diye düşünüp durdum.Sonunda bunun sonuna geldim malum aksiliklerden dolayı dün yayınlayamadım.Elektrik kesintisi desem klasik bir mazaret olacak ama cidden elektrik kesintisi beni mahvetti... Neyse en sonunda bitirdim ve yayınlıyorum.Umarım beğenmişinizdir.Sevgiyle kalın.Bu diziyi de izlettirin.Neden mi diğer kore dizilerinden cidden farklıydı.Bu arada dizinin senarist ekibinin söylediğine göre seneye dizinin 2. sezonu olabilirmiş..Bakalım kim öle kim kala..İyi seyirler...

İndirme linkimiz:


Online izlemek isteyenler için:



Bu arada kusura bakmayın ama alternatif link ekleyemeyeceğim bu nedenle şimdiden affınıza sığınıyorum.

19 Eylül 2012 Çarşamba

Jaejoongie Twitter'da Gene Tweetleri Silmek Ve Arkadaşlarını Unfollow Yapmak Zorunda Kaldı...




O gün ne demiştim Fan olmak ya da Fan olamamak da ... Bu sevgi değil diye bunun gibilerin yaptıklarının işte sonucu gene tweetlerini sildi,arkadaşlarını unfollow yaptı. Neden mi gerizekalı couple shippers dediğimiz namı değer kendilerini yunjae olarak gören hastalıklı kişiler yüzünden.Ne zaman Jaejoongie arkadaşlarıyla fotoğraf çekinse ya da yazışsa Jaejoongie'ye ya da arkadaşlarına aptalca şeyler yaptılar. (Jaejoongie'ye anne onların değimiyle omma ,u know'a da baba gene onların değimiyle appa diyerek) omma babamızı aldatma tweetleri attılar Jaejoongie'ye ya da arkadaşlarına nefret içerikli bu tip gerizekalıca tweetler atarak rahatsız ettiler.Önce LeeU yargılandı bunlar tarafından en sonda KimTang yaralandı hatta adam yayınladığı beraber çekindikleri fotoğrafı sildi hemen bunun sonucunda.

O gün buraya sahte nickle gelip (O yazının kahramanı işte) işte ünlülerin hayatı olmaz da ,onlar bunu kabul etmek zorunda demişti.Ki bu yazıdaki şahıs da yunjaeyi destekliyordu.

Şimdi soruyorum sizce bu adamlar sırf hayallerini gerçekleştirmek adına ünlü oldular diye bu kadar ağır bedeller ödemek zorunda mı diye...

Ne yani insan değiller mi ... sevemezler mi yemez içmez ya da üzülemezler mi...

Arkadaşları olamaz mı... Bunlar uzaylı mı ... Sen böyle bir hayat yaşamak ister misin ... ya da ...ona yaptığın gibi hakaret edilmek ya da arkadaşlarının sırf senle poz çektirdi diye senin yüzünden nefret mesajı almalarını ister misin diye???

Sakın ben öyle severim,hakarette ederim arkadaşı da özel hayatı da olamazcılar buna yorum bile bırakmasın yayınlamayacağım.

Cidden bu tarz düşünenleri anlamıyorum ve de anlayamacağım...

Allah hepsini ıslah etsin....

[HABER] 120919 JYJ'den Kim Jaejoong En Genç Görünümlü Yaşlı Üye



JYJ grubundan Kim Jaejoong,grubun en yaşlı üyesidir,yakın zamanda gruptaki genç üyelerden daha da genç görünen üye olarak seçilmiştir.

11 Eylül'den 18 Eylül'e kadar DC üzerinde süren ankette;"Kim grubunun en eski üyesi olsa bile diğer genç üyelerden daha genç görünüyor?" sorusuna yanıt aranamış.

Harika moda anlayışı ve kusursuz cildiyle tanınan Kim Jaejoong;%37,9 puan alarak birinci oldu.(3202 oyun 1215'ini aldı.)Sevimli fotoğraflarıyla hayranlarını etkilemiştir.




Jaejoong ile ilgisiz kısımlar ihmal edildi.


Credit: Star Daily News
  İng çeviri:enkorea
Paylaşan: PrinceJJ
Türkçe Çeviri: Yakamoz109

[VİDEO/ÇEVİRİ] 120918 ETN News – Jaejoong Jackal Filminin Poster Çekimlerinde








+ Çeviri

@ 01:34

Jaejoong Hem canlandırdığı karakter/hem de filmin hikayesini anlatıyor.

Bu karakter bir Hallyu Starı,Fakat kaçırıldıktan sonra,bir gün içinde ortaya çıkan bazı olaylar sonucunda bir daha asla eskisi gibi olamıyor.

 @ 02:54

Soru:Birbirinizin oyunculuğu nasıldı?

Jihyo:Mükemmel bir uyum içinde çalıştık,bu nedenle de birbirimize; rollerimizi iyi şekilde canlandırıp üstesinde geldiğimizde ve iyi örnek teşkil ettiğimizde teşekkür edebildik.
( Jaejoong aniden Jihyo "ah saçın burnunun üstüne düşmüş "diyerek nazikane davranıyor.Komik bir şekilde saçı kadırması da Jihyo'yu güldürüyor.)

@ 03:25

Soru: Jaejoong'un oyunculuğunu değerlendirmek durumunda olsanız?
Onun oyunculuğunu yakından izlerken,onun komedi için çok uygun olduğu görülüyordu.(belki de bu tür için demek istedi)
Bu gerçekten onunla eğlenceli hale geldi.Filmi izlediğinizde neden Jaejoongun bu rolü almak istediğini söylediğini anlayacaksınız.Bu tam anlamıyla Jaejoong'un rolüydü.(= Jaejoong bu role mükemmel şekilde uyar)

 @ 03:49

Soru: Gerçekten bir katil olsaydınız?

Jihyo:Jaejoongu kaçırırdım.
Jaejoong:Bende Jihyo ablanın gözlerini kaçırmayı isterdim.Çünkü daima en güzel gözlere sahip bir kişi olduğunu düşündüm.ama ...nasıl ? Sadece gözlerini çıkarıp alamam ki?! LOL

Jihyo aynı zamanda filmi 15 olarak değerlendirmiştir via. @126x204 

(T/N:Yayınlanan 4 videonun da (Ystar, OBS, KBS and ETN) içeriğinin hemen hemen aynı olduğu için,öbür ikisi için altyazıya gerek duyacağınızı sanmıyorum.(KBS & ETN), Bu nedenle bunların yerine Ystar & OBS gösterilmeyen kısımları çevirdim.)

Credit: 
İng çeviri: 126X204
Paylaşan: PrinceJJ
Türkçe Çeviri: Yakamoz109

Muhteşem Jaejoongie Fotografları Hem de Büyük Ölçekte ^^


























all pics credit:AfterJae

18 Eylül 2012 Salı

[VIDEO] 120918 ETN News&KBS2 Jaejoong'un Jackal Filminin Poster Çekimlerine Dair Videolar



Bu film feci gelecek demedi demeyin oyunculuğuna dair çok olumlu eleştiriler geldi.Ve şimdiden heyecanlanıyorum.Gurur duyuyorum Jaejoongie ile.Umarım bu yıl ödül alır işallah ...



Full Jackal Filminin Poster Çekimleri KBS2 için








ETN News İçin:






Credit:  | Paylaşan:PrinceJJ
PrinceJJ

[TWITTER] 120918 Jaejoong Twitter Güncellemesi


[TRANS] Junsu hyung~ I’m a fan~

[TRANS] Junsu hyung~Senin fanınım~



Credit: @mjjeje
İng çeviri:Hannah @ PrinceJJ
Paylaşan: PrinceJJ
Türkçe Çeviri:Yakamoz109

Download Reply 1997 15.Bölüm Türkçe Altyazılı



Evet en sonunda bütün yayınlanan bölümleri bitirebildim.Bugün Kore de 16.Bölüm yayınlanacak şahsen çok heyecanlıyım bakalım.Umarım beğendiniz.Evet ilk zamanlarda harf hataları yaptım ama sonrakilerde bunu yapmamak için elimden geleni yaptım.Bu arada aslında bu bölüm pazar çıkardı ama bir nedenden dolayı yavaşlatıldım.O nedenle şimdi buna deyineceğim; Lütfen videoyu açmadan sırf üzerindeki resime bakarak ya da açıp süreye bakıp a bunun süresi çok kısa eksik yaptın. Demeyin,önce gidin dramacrazy kontrol edin sonra bende hata bulmaya çalışın.Dün video sorunlu değil dedim inandırıcı olamadım.O nedenle tekrardan yükleme yaptım ki belki bilmiyorsunuz ama upload ve encode toplamda en iyi halde 4 saat sürüyor bendeki hızı bu hele de net yavaşsa ve şansım yaver gitmezse pc kasıyor.Dünde başıma bu geldi ben her sn izleyerek çeviriyorum.O nedenle de bu sorunu tekrardan yaşamak istemiyorum.Bunu sizden rica ediyorum.Önce kontrol edin sonra hata bulmaya çalışın.Çünkü bu dizinin bazı bölümleri yaklaşık 36-37 dk sürdü.Bazı bölümleri uzundu örn 13. ve 15. bölüm gibi...

Neyse İyi Seyirler Dilerim^^


Online İzlemek İçin:
Herşeyi Güncelledim rahatlıkla izleyebilirsiniz iyi seyirler ^^

17 Eylül 2012 Pazartesi

JYJ Tony Moly Markası İle Anlaştı.



Öncelikle bugün ilk olarak JYJ Tony Moly Markası ile bir yıllık anlaşma imzaladığını ve reklam çalışmalarına Ekim'den itibaren başlanacağını duyduk.(cr:starsInLoveJYJ

Daha sonrasında da bu çeviri yapılmış

Tony Moly Markası özel modelleri olarak Hallyu Starı JYJ seçti. 

Tony Moly Kozmetik markası ayın 17'sinde  tanıtımında görev alması adına JYJ ile anlaştığını duyurdu.

Tony Moly markasının açıkladığına göre JYJ bir yıl boyunca markanın tanıtımında görev alıp,Japonya hariç;Kore,Çin Tayvan,Tayland,Singapur,Hong Kong gibi bir çok Asya ülkesinde bu markanın tanıtımını yapacaklar.

Pazarlamadan sorumlu  VP; Kim SeungChul şuınları ifade etti: "Hallyu Starları JYJ hem yurt içinde hem de yurtdışında sevildi. JYJ;Tony Moly markasının imajının deniz aşırı ülkelerde de artarak ilerlemesine yardımcı olacaktır."

JYJ Ekim ayından itibarende markanın ilanlarında ve reklamlarında yer almaya başlayacaktır.

İng çeviri:rubypurple_fan
credit:this
Türkçe çeviri:Yakamoz109

16 Eylül 2012 Pazar

[Diğerlerinin Twitterı] 120916 Iwama San Jaejoong İle Çekindiği Fotoğrafı Tweetledi+Tweetlerinin Çevirisini de Ekledim


 [TRANS] my friend. Thank you even if you’re busy.

 [Çeviri] Arkadaşım. Meşgul olsan bile minnettarım sana.

Iwama San'nın Jaejoong ile İlgili Tweetlerinin Toplamı:

 

 

 なんか言うと期待させてしまうんでね。言わなかっただけっす。
You might expect a lot if I told you. So I didn’t say anything .

 Size söylesem,bundan daha fazlasını isteyebilirsiniz.O nedenle hiçbir şey söylemiyorum.

 


と言う訳で。ちょっとだけ、会いました。
So. I saw him for a short time.

Onu kısa sürelik de olsa gördüm.


かなり忙しいみたい。休暇終ったんかな?
He seems pretty busy. Is his vacation over?

Oldukça meşgul görünüyordu. Tatili bitmiş mi?


ちょっとヒミコでドライブして。あの車、良い車でしたよ。俺がはしゃいでしまいますた(笑)
Went on a drive with Himiko*. It was a good car. I enjoyed a lot (laughs)
T/N: Himiko is JJ’s new car. The one he brought in the Mario Kart event.

Himiko ile gittik. Bu iyi bir arabaydı.Çok zevk aldım.(gülmüş.)
T/N: Himiko JJ'nin yeni arabası. Mario Kart Gününde kullandığı. 

映画関係で忙しいみたい。
Seems to be busy with movie.
Filmiyle çok meşgul olduğu görünülüyordu.

あ、そうそう。マッチョになってたよ!(笑)
Ah, yes yes. He became macho! (Laughs)

Ah,evet,evet.O maço oldu.(Gülmüş)

Download Reply 1997 14. Bölüm Türkçe Altyazılı



İşte yeni bölümle sizlerleyim umarım beğenirsiniz ...

 15. bölümle ilgili bilgilendirme de yapayım bu bölümü yarın çevirmeye başlayacağım bu da uzun olduğu için ancak pazartesi yayınlayabilirim.En azından son bölümden önce izlemiş olacağız^^


Online izlemek içinde:



İyi seyirler dilerim ^^

Alternatif video: 



15 Eylül 2012 Cumartesi

Fan Olmak Bir de Olamamak!!



Evet şu kore sevgi çıktı çıkalı ne yazık ki ergenler de bundan nasibini aldı yok amacım onları ezmek değil biz de gençtik,zamanında deli doluyduk. Ama her şeyin bir sınırı var.Bu şahsı daha önceden blokladığım için yaptıklarını yabancı bir arkadaşım bana onu sorunca (ki o bir admin bir sitenin)gördüm.Aslında bir şey demeyecektim ama yazdıklarıdan belki utanır bir daha Jaejoonga böyle terbiyesiz şeyler yazmaz diye bu postu yazdım.Çünkü belki o bilmiyor ama Jaejoong çok meraklı bir insan olurda rast gelirse cidden canı sıkılabilir ki o çok duyarlı biri o nedenle ismini vermiyeceğim ama yazdığı terbiyesizlikleri isim vermeden burda yayınlayacağım...

Bir bu şahıs bir SM sanatçsının adminiymiş.(Gene isim vermiyorum)

İki madem profiline bunları yazıyorsun neden adamı adam gibi destekleyemiyorsun. Ok kadınla samimi bir poz verdi ve filmde erotik sahneler var diye adama demeğini bırakmamışsın ki bu sadece bir film... peki neden ben Yunjae destekliyorum diyebiliyorsun.Yunjae nedir biliyor musun?Onlar iki erkeğin sevgili olduklarını seks yaptıklarını kısacası karı koca olduklarını iddia ediyorlar.Yani adamın  film icabı bir kadınla filmin promosyonu için reklam yapması yanlış fakat bir erkekle seks yapması mı normal ???

Bakınız profil tanıtımı:

Bu arada bu uzun zamandır fanım olayı yaratma bütün yeni fanlar da var bu da dikkatimden kaçmadı...

Sonra gelelim diyer ofsaytlığa kendiside ifade etmiş bu adam Türkiyeye geldikten sonra yeni çakma fanlar çıktı diye herhalde kendinden bahsetti:


Çünkü bir insanı desteklemek ya da sevmek buysa ben o halde bu adamın fanı değilim ya da gerçekten seven diğer fanlar da bu adamın fanı değil:







Oldu ki kızdın ama bir idole bunlar yazılır mı gene senin mantığına dönersek bir kadınla poz vermesi anormal de bir adamla mı olmaıydı...

Diyebilecek hiç bir şey yok bu konuda  bu adam sana ne yaptı sana hakaret mi etti ya da senin kalbini mi kırdı.madem fanım diyorsun kendine bunu nasıl yapabildin? Lütfen bir ablan olarak istersen kız ya da küfret bu adama bunları yazma olduki adam merak edip çevirdi bizim hakkımızdaki düşüncesi sence ne olur bundan haberin var mı yaklaşık 4 yıl sonra ben bu adamı kendi ülkemde gördüm.Kolay mı sanıyorsun başka ülkeye konsere gitmek...Biz gittik Berline ama ne zorluklarla bir rüyamız var hep beraber bu adam bu grup ülkemize gelsin diye ama bunlar oldukça ne yazıkki rüyalarımız başka bahara kalıcak....


Ve gelelim ortaya attığı iddiaya ki yalandır....

Beyondmonica Cjes Ceosuyla çıkmadı hiçbir zaman asıl onunla çıkan kişi Jaejoong ile bu filmde oynayan bayandır. Bilmeden saçma sapan iftira yazmak ayıp değil mi?

 Ve gelelim buna bu övünelecek bir şey mi sence Saseng demek ünlüyü psikopatlık derecesinde takip eden
ve ona akla hayale gelmeyen şeyler yapan insandır buna dair yazmıştım daha önce BAKINIZ

SENDEN VE SENİN GİBİLERDEN RİCAM ŞU LÜTFEN HAYRANI OLDUĞUNU İDDİA ETTİĞİN ŞAHISLARIN TWİTTER ADRESLERİNE HAKARET İÇERİKLİ MESAJLAR YOLLAMAYIN.OLUR Kİ OKURLARSA BURDAKİ BÜTÜN SEVENLERİ ETKİLENİR...

BU ADAMLAR DA İNSAN.ONLARIN DA KENDİLERİNE AİT HAYATLARI VAR BİRGÜN BİRİNİ SEVEBİLİR,EVLENEBİLİRLER...BUNA SAYGI DUY.ÇÜNKÜ ONLARINDA DUYGULARI VAR AYNI SENİN GİBİ!!!!TAMAM SEVEBİLİRSİN NE YANİ SANA SÖZ MÜ VERDİ SENİNLE EVLENECEĞİM DİYE...

BUNUN GİBİ DAHA ÇOK VARDIR DA HABERİM YOKTUR BİLMİYORUMDUR.SADECE ABLA OLARAK BUNU YAPMAMANIZI DİLİYORUM BU HİÇ ETİK DEĞİL ....

UMARIM EN KISA ZAMANDA BAZI ŞEYLERDEN DERS ALIRIZ.UMARIM... BU ARKADAŞIN YAŞI HAKKINDA TAHMİNİM OLDUKÇA KÜÇÜK OLDUĞU YÖNDE O NEDENLE ONDAN BİR ABLA OLARAK RİCA EDİYORUM....

LÜTFEN SEVDİKLERİNİZE KÜFÜR İÇERİKLİ MESAJ YAZMAYINIZ.NEDEN Mİ YOOCHUN NEDEN KAPATTI TWİTTER HESABINI BUNDAN DOLAYI ...

14 Eylül 2012 Cuma

Jaejoong Endonezya Fan Meeting İle İlgili Bilgilendirme


BİLGİLENDİRME


[Doğrulandı] Kim JaeJoong 1. Fan Meeting Endonezya'da. 3 Kasım 2012 tarihinde olacak ama Cjes hala bunu onaylamamış sadece bunu doğrulayan Jaejoongu Endonezya'ya götürecek olan firma bu bilgiyi verdi.Şimdiden heyecanlıyım neden mi yeni fancamlar için tabii Cjes buna izin verirse yeni aldıkları karar doğrultusunda yasak kapsamında bu çünkü. Neyse şimdilik ümitle bekliyelim geçen yıl o tarihte Prag'a ordan konser için Berlin'e doğru gitmiştik.Ne çabuk geçti Jaejoongie... ahhhh

Bu bilginin kaynağı: 

[VIDEO] 120914 Jaejoong'un Ystardaki Jackal Filminin Poster Çekimleri (İng Altyazılı))







Kaynak:  ;  (İng Altyazı için) | Paylaşan: PrinceJJ

[TWITTER] 120914 Jaejoong Twitter Güncellemesi




[TRANS] The border line of hand and arm… its color is…

[Türkçe Çeviri] elim ile kolumun sınır çizgisi… renk…

(Eli ile kolu arasındaki renk farkına dikkat çekmek istemiş.Güneşte yanmış)




[TRANS] How is it? It’s nice-looking right?

[TRANS] Bu nasıl? Güzel görünüyor mu?


Kaynak: @mjjeje
İng çeviri: Hannah @ PrinceJJ
Paylaşan: PrinceJJ
Türkçe çeviri:Yakamoz109

13 Eylül 2012 Perşembe

Download Reply 1997 13. Bölüm Türkçe Altyazılı





Umarım beğenirsiniz iyi seyirler 14. Bölüm de umarım yakında yayınlarım cumartesi olabilir en geç bugün işim ters gitti o nedenle biraz canım sıkkın neyse çeviri yapacak halde değilim bende şuan merak ediyorum ama umarım sorunlarımı yarın çözüp başlarım İyi seyirler ...

İndirmek için:


[TWITTER] 120913 Jaejoong Twitter Güncellemesi





[TRANS] Good night~

 [Çeviri] İyi geceler~




Kaynak: @mjjeje
İng Çeviren @rubypurple_fan
Paylaşan: PrinceJJ
Türkçe çeviri:Yakamoz109

[Other Twitter] 120912 Jaejoong’un Arkadaşı Kang Hu (Kim TaeHyung) Birlikte Çekindikleri Bir Fotoğrafı Tweetledi.


Kang Hu (Gerçek ismi Kim TaeHyung) 1999 yılında çıkış yapan DSP şirketine bağlı Click-B grubunun lideridir.

[İng Çeviri] You know.. in fact.. I just broke two things…… are you ok? ㅋㅋㅋ

[Türkçe Çeviri] Bilirsin.. aslında..sadece 2 şeyi kırdım…… iyi misin? ㅋㅋㅋ


Note: Kang Hu broke two things in JJ’s house so he’s asking JJ if he’s okay

Not: Kang Hu Jaejoong'un evinde 2 şey kırmış bu nedenle de jaejoong'a bu konuda sorun olup olmadığını sormuş.

 

Kaynak: @kimtang_81
Çeviren: Yule @ PrinceJJ
Paylaşan: PrinceJJ 

Türkçe çeviri:Yakamoz109

11 Eylül 2012 Salı

Download Reply 1997 12. Bölüm Türkçe Altyazılı




Öncelikle anladığım kadarıyla bazı şeyleri yeniden açıklığa kavuşturmam gerekiyor herhalde.

O nedenle de madde madde yazayım da açık olsun:

1)Bu diziyi 7. bölümden itibaren çevirmeye başlamamanın nedeni sadece ve sadece bekleyememek.

2) Sabırsız biriyim diziyi sevdim, merak ettim ve bir an evvel tr izlemek istedim.İng anlasam da tr daha keyif veriyor durumu.(arada bilmediğim kelimelerde hemen aranmak hoşuma gitmiyor zevk alamıyorum.)

3) Süper bir ing. yok sadece 1.5 yıllık bir kurs sürecim var evet sertifikam var ama kullanmazsan körelirsin durumu.

4) Amacım bu dizinin asıl çevirmeninin işini baltalamak ya da herhangi birşey yapmak değil (7.bölümü verdiğimde anlatmıştım.)

5) Neden yayınladım,sebep basit iyi kötü de olsa benim gibi bekleyen varsa izleyebilsin diye.(Sabırsız olduğum için çevirileri yayınladığı süreleri görünce ve de en son tr çeviri 6. bölümdeyken 12. bölüm ing altyazı verilmişken,çevirmeni bekleyemedim,düşündüm ki işi vardır yoğun olabilir diye ve de benim gibi birileri varsa hayrım geçsin diye de blogumda; SADECE blogumda yayınladım.)

Şimdi neden bunları açıkladım ucundan da olsa dokundurmalı bir yazı gördüm,şahsen ben çocuk değilim,satır aralarını görebilecek yapıdayım.O nedenle o kişilere tekrardan bunu açıklamak istedim.Bir daha  bu açıklamayı yapar mıyım ....HAYIR...

10 Eylül 2012 Pazartesi

Download Reply 1997 11. Bölüm Türkçe Altyazılı





Cidden 11. Bölüm feci oldu. Öncelikle Shi Won'a bir güzel saydırdım.Kıza bak ya yüzsüz hem abiyle gezip tozup ki adamın kendisine olan ilgisini çok açık ve net biliyor,hem de adamın kardeşine karşı hislerini açığa koymaya başladı.Cidden bu kızı sevmiştim ama bu kafam karışık ayaklarını yemiyorum.İğrenç geldi.Aslında geçen bölüm abi inkar etse de Shi Won'u sevmiyor sadece onda yitirdiği eski sevgilisini görüyor.Yani onu sevmiş ve onu bir anda kaybetmeye dayanamayan sevgili modunda.Olan kime mi oluyor Yoon Jae o mutfaktaki  sahne de  cidden canım yandı.Bu kızı "O" olduğu için seven kişi Yoon Jae ama salak kız herşeye sahip olmak istiyor.Sakın masum bir kız sanmayın bariz abiyi kullanıyor.Ahh Shi Won sana cidden uyuz oldum bu bölüm. Ve bu bölüm 2. uyuz olduğum şey de Yoo Jung'ın çocukluk arkadaşları ya abi onlar ne arkadaşmış ya.Lanet gelsin onlara ama izlerken fark ettim nedense bu sahne gerçek neden mi çoğu çocukluk arkadaşımız bizden bir tık önde olup hava basmak için yarışır.Ah ve o yüzük olayı neyse teorim var ama şimdi burda anlatmayayım.Neyse her durumda bu kızın alacağı karara saygım yok.Neden geçmişinde abiyle çıkmış sonra da gariban Yoon Jae ile evlenmişse de iğrenç. Yoon Jae'ye bir şeyler hissettikten sonra ki Yoon Jae'nin hislerini açık ve net bilirken abiyle evlenmişse de iğrenç.Her şekilde bu kızı başta sevsemde şuan iğreniyorum.Ya da duygularını anlayamıyor muyum ya da kültür farkı mı bu olanlar bu nedenle mi anlamdıramıyorum bilmiyorum.Çünkü baştaki bölümler Yoon Jae bunu dudaktan hiç de masum olmayan şekilde öptü.Yani bu şekilde davranarak o çocuğa ne kadar acı çektirdiğini bilmiyor muda yüzsüz yüzsüz sınıfına bir halt etmeyen sebeple gidebiliyor neden mi sırf onu görmek için. Ahhh neyse daha konuşmayayım... yoksa tüm bölümü ve teorilerimi anlatacağım. İyi seyirler....

Ve önemli not:Salı günü 12. bölümün çevirisini bitirip gece işallah (malum gündüz çalışıyorum) yayınlarım.

Gelelim 13. bölüme:Onu ancak en iyi ihtimalle perşembe akşam yayınlarım.

(çalışıyorum artı 13. bölüm diyalogları çok uzun)

Şimdilik 14. bölümün ing altyazısını bulamadım bulunca onu da çeviririm.

Şuan için kafamdaki bölüm adedini yakaladım.Umarım hatalar yapmış

olsamda beğenmişsinizdir.^^


İndirmek isteyenler için:


Online izlemek isteyenler için de :


9 Eylül 2012 Pazar

Download Reply 1997 10. Bölüm Türkçe Altyazılı

Yeni bölümle Merhaba^^

Bu seferki bölümü sevdim mi evet özellikle de o hayranların çatışmasını çevirirken bile koptum.Bazen harf hataları yapabiliyorum.Git gide azaltmaya uğraşsamda arada kaçıyor kusura bakamyın.Bu arada ben bunu sırf geride kalmayın diye yayınladım. yani upload siteleri gibi değilim.O nedenle tek link verebiliyorum.Kusura bakmayın bir de onla uğraşmak istemedim. Neyse video olarak şimdilik tek link vericem silinirse gene yüklerim. İyi seyirler...



İndirmek isteyen içinde:

8 Eylül 2012 Cumartesi

[TWITTER] 120909 Jaejoong Twitter Güncellemesi







[TRANS] Too cute but don’t do this… it’s really cute anywayㅜ

[TRANS] Çok sevimliler ama sakın bunu yapma… neyse gerçekten sevimlilerㅜ



kaynak: @mjjeje
İng çeviri: Hannah @ PrinceJJ
Paylaşan: PrinceJJ
Türkçe Çeviri: Yakamoz109


Download Reply 1997 9. Bölüm Türkçe Altyazılı



Bu diziyi cidden çok sevdim neden mi bende 1997 büyük günümü yaşayıp ÖSS girmiştim. Ne kadar farklı yönleri olsa da cidden nostaljik bir dizi benim için gelecek hayallerim adlı bölümündeki diyaloglar cidden süperdi.Umarım sizde beğenmişsinizdir.Tabii arada harf hataları olmuş affola şimdiden elimden geldiğince çabucak izleyelim diye direkt yükleme yapıyorum.çevirmek uzun sürmüyorda şu encode ve upload olayı gıcık hele de yüklendikten sonra içerikten solayı silinmesi ayrı dert şimdi indirme linkini veriyorum Birazdan da işallah online izlemek izteyenler için video hazır olur. İyi seyirler bu bölümün devamını yani 10. bölümü de umarım upload sorun çıkarmazsa gene yarına yayınlayacağım.


Online izlemek isteyenler için


video seçeneğini 360 yaparsanız daha iyi oluyor görüntü bir tane daha video ekleyeceğim alternatif olsun diye


2. alternatif videoda hazır oldu:


Rply 1997 B9 Yakamoz109 from yakamoz109 on Vimeo.


Bugünlük bu kadar alternatif link yarın eklerim.